Prijzen sloopauto’s

De waarde van uw auto wordt bepaald door diverse kenmerken zoals: Merk – Type – Leeftijd en Conditie en of de onderdelen nog actueel zijn voor hergebruik.

Bepaalde merken en types hebben een meerwaarde omdat ze geschikt zijn voor export zoals onder anderen: Toyota – Mazda – Nissan – Mitsubishi en enkele andere merken. Bel ons gerust over welke merken en types er nog meer geschikt zijn voor export.

Wanneer de auto heel erg oud is (40 jaar of meer) kan hij toch nog interessant zijn om deze te demonteren voor onderdelen ten behoeve van hergebruik bij oldtimer. Ook hier kunt u ons gerust bellen voor meer informatie over welke merken en types.

Indien het voertuig geen sloop – demontage of exportwaarde heeft is hij altijd nog iets waard en blijft er altijd nog een schrootwaarde over aan de hand van zijn gewicht met de op dat moment geldende schrootprijs (dagprijzen van autowrakken) Ook hier kunt u ons bellen voor actuele prijzen.

Dus in alle gevallen blijft uw auto geld waard en kunnen wij deze voor u kosteloos afvoeren en vrijwaarden van belastingen en verzekering op elk door u gewenst moment. (Bij u op locatie of bij ons op kantoor aan de Bleumkeskamp nr. 5 – 10 of 10b in Ruurlo)

Wat moet u meenemen om een auto door ons te laten vrijwaarden van belastingen en verzekeringen.

  1. Het voertuig met bijbehorende nummerborden.
  2. Bij een papieren kentekenbewijs: kenteken deel 1 – 2 en 3 cq overschrijvingsbewijs.
  3. Bij een kenteken cart: Het plastickaartje en de 4 en 5 cijferige RDW code. )
  4. Bij een geschorst auto hebben wij de codes nodig die u als laatste heeft ontvangen.
  5. Een originele verklaring van verlies van documenten uitgeschreven is door politie of justitie mag ook
  6. Bent  u één van de bovengenoemde documenten kwijt dan kan het voertuig alsnog worden gevrijwaard, door dat wij hem per direct voor demontage aanmelden en moet u zich kunnen legitimeren met een ID kaart – paspoort of Nederlands rijbewijs dan vragen wij voor u een demontage code aan, en word het voertuig per direct vernietigd en gevrijwaard.
  7. Voor bedrijven is een tijdelijk document en de km stand afdoende.
  8. Exacte km stand is altijd een vereiste behoudens wanneer de teller aantoonbaar defect is dan kunnen we hier een uizondering op deze regel toepassen.

Voor info bel 0031(0)618710575 of 0031(0)573-452088

Mail: info@autoexporthulp.nl