Ateljee DoeMee

Ateljee DoeMee is een onderdeel van Cars & Parts Ruurlo en bied hobbyisten – kunstenaars – en organisaties voor dagbesteding werkruimte en vergaderruimtes aan tegen betaalbare tarieven.

Voor contact: info@autoexporthulp.nl voor Ateljee DoeMee 0618710575

Wat kan er bij ons allemaal

Ruimte huren voor dagbesteding.

De ruimtes die wij verhuren zijn ook uitermate geschikt voor dagbesteding van jongeren en of volwassen met en zonder beperking. Ons specialisme is creativiteit – automotive – houtbewerking – fiets – scooter reparatie en computer hulp ook het leren bespelen van bepaalde muziek instrumenten is bij ons mogelijk. Bijna alle gereedschappen – apparatuur voor de diverse takken van sport zijn hier voorhanden. Staat jou behoefte er niet bij! informeer dan eerst bij ons via onderstaande contactgegevens of we het niet toevallig in huis hebben.

De prijzen voor het huren van de ruimte voor dagbesteding zijn inclusief gereedschap per persoon 49,50 per dagdeel exclusief btw en gebruikte materialen.  De maximale groepsgrote varieert momenteel van 1 tot 6 personen afhankelijk om welke ruimte met welke functies het gaat. (Tenzij de RIVM richtlijnen het op dat moment  anders voorschrijft).

Wij hebben bijvoorbeeld ook alles in huis voor onderstaande creative uitspattingen.

Mozaïeken met keramische tegels:

Keramische mozaïek voorbeelden

Mozaïeken met glas

Glasmozaïek voorbeelden

Heb je zelf een idee informeer dan eerst of we het in huis hebben, wat in veel gevallen het geval zal zijn.

Indien gewenst kunnen de producten die worden gemaakt of gerepareerd via onze website weer worden verkocht of weggegeven. Zo staan er bij ons ook computers voor vrij gebruik van internet en is er vrije Wifi aanwezig. Alle ruimtes kunnen worden verwarmd.

Contact

Bezoekers adres Ateljee Doemee 

Bleumkeskamp 5 7261 AS Ruurlo en (openingstijden alleen op afspraak via onderstaande gegevens)

info@autoexporthulp.nl of mob: 0618710575