Splitsing van AEH – SPTN

Uitleg in verband met het overzetten van Stichting Algemene Export Hulp (AEH) en de Stichting Stimulering Plattelandstoerisme Nederland (SPTN) naar zelfstandige organisaties als Cars & Parts – Ateljee-Doemee en SPTN.

  1. Wij zijn destijds onder de naam stichting Algemene Export Hulp begonnen omdat dat nationale en lokale overheden van ons verlangden dat bepaalde rechten en erkenningen aan één  rechtspersoon gekoppeld moesten zijn.
  2. En gezien het steeds moeilijker wordt om een bedrijf of organisatie met specifieke persoonsgebonden rechten of erkenningen over te dragen is  aan een opvolger hebben wij voor deze rechtsvorm gekozen.
  3. Zo kan men dan ook een organisatie – bedrijf inclusief verworven erkenningen en rechten eenvoudiger overdragen aan een derde persoon, ook wanneer de oprichter van het bedrijf – organisatie zelf niet meer in staat is dit bij leven te regelen.

Per 01-01-2021 word dan ook de Stichting AEH inclusief DHZ autodemontage overgedragen aan een derde. En zal Cars & Parts onder zijn eigen naam verder gaan net als de Stichting SPTN – Ateljee – DoeMee.

Lees hier wat Stichting SPTN zoal doet:

Wij Stichting Stimulering Plattelandstoerisme Nederland (SPTN) zijn een non profit organisatie en probeert toerisme in de Achterhoek (Nederland) te stimuleren door jonge – kunstenaars – vrijwilligers en hobbyisten samen te brengen en te laten samen werken op diverse locaties. Ook stellen wij vergaderruimtes en werkplekken beschikbaar voor deze doelgroepen.

Ook stellen wij deze ruimtes beschikbaar voor hobbyisten die interesse hebben  in oude ambachten zoals het zelf maken van water/melk kefir – wijn – likeur en bier en zelfs eventueel het  verbouwen van tabak voor sigaretten – sigaren of pruimtabak. Ook staan we open voor nieuwe ideeën en zullen we gezamenlijk kijken of we deze kunnen inpassen bij lopende activiteiten.

Ook kunnen particulieren bij ons terecht voor kleine en lichte las en slijpwerkzaamheden aan metalenvoorwerpen. Dit wordt dan in overleg met u uitgevoerd door één van onze vrijwilligers die jaren ervaring heeft op dit gebied. Dit alles alleen op afspraak via onderstaande contactgegevens.

Tevens bieden wij jonge ondernemers ruimte aan om een bedrijf te beginnen in de auto mobiel branche – industrie en wel van loop tot sloop en van inkoop tot verkoop. Voor meer informatie hieronder de contact gegevens.

Voor Contact SPTN stichtingsptn@gmail.com – 0618710575

Kijk ook op www.ateljee-doemee.nl voor een leuke hobby of klik hier