Contact Auto Export Hulp

In de periode van 15-07-2024 tot 04-08-2024 zijn wij beperkt aanwezig wegens vakanties.

voor alle activiteiten die onder Cars en Parts Ruurlo vallen.

Postadres en bezoekersadres:
Bleumkeskamp 5
7261 AS Ruurlo (Gelderland)

mail: autoexporthulp@gmail.com

mob: 0031(0)618710575

Bedrijfsgegevens:
Btw nr:     NL002285806B64
K.v.K nr:  68818009

(Whats App verzoeken via 0618710575 kunnen wij helaas niet beantwoorden).

Voor prijzen klik hier

voor onze webwinkel klik hier

Contact Auto Export Hulp
Contact Auto Export Hulp

 Belangrijke opmerkingen.

Contact Auto Export Hulp

Nieuw Geïmporteerde Voertuigen: Moeten eerst op een persoonlijke titel staan voordat export mogelijk is.

Kentekencard: Sommige landen accepteren geen papieren kenteken meer. Zorg dat u dan een plastic kentekencard hebt.

Export Terugdraaien: Kan binnen zes weken worden gemeld bij de RDW, met een kostenpost van €75. Anders moet het voertuig opnieuw worden ingevoerd.

COC Typegoedkeuring: Mogelijk niet leverbaar voor oudere voertuigen. Controleer zelf of onze COC-verklaring geaccepteerd wordt in het land van aankomst.

Bij een verzekering kan de maatschappij om ID check vragen en dit kan op kantoordagen tussen 1 en 2 uur in beslag nemen. En dit kan in de weekenden en nationale feestdagen zelf duren tot de volgende nationale werkdag. 

Voorwaarden C&P

Voorwaarden (C&P) Cars & Parts Ruurlo – Auto Export hulp

1.0 ALGEMEEN

1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende levering – en betalingscondities van toepassing.

1.2 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en of een bevestiging via e-mail. Bij online is deze orderbevestiging tevens de factuur.

1.3 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederland recht van toepassing.

1.4 Kleurafwijkingen in de laklagen van voertuigen – producten kunnen niet uitgesloten worden.

2.0 PRIJS

2.1 Alle prijzen zijn vermeld in Euro s en kunnen BTW – marge of 0 tarief bevatten tenzij anders  vermeld.

2.2 Cars & Parts Ruurlo is niet verantwoordelijk voor tik – zet – en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door ons worden aangepast.

3.0 BETALING

3.1 Na een online bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen door vooruit te betalen via een overschrijving of  telebankieren, Ook kan er ter plekke contant worden betaald bij het afhalen of leveren . Wanneer uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar uw artikelen zo spoedig mogelijk ter bestelling – aflevering aan te bieden bij verscheper – transporteur of welke organisatie dan ook.

4.0 VERZENDKOSTEN

4.1 Voor eventuele verzendingen door heel Nederland hanteren wij Postnl tarieven, welke kunnen bestaan uit verzendkosten en eventuele administratiekosten – inclusief eventueel extra verpakkingsmateriaal. Voor buitenlandse verzendingen zijn alle prijzen op aanvraag.

5.0 Annuleren door verkoper

De verkoper (Cars & Parts Ruurlo) kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren. Ook reserveren wij geen producten als deze nog niet zijn betaald.

6.0 LEVERING

6.1 Alle bestelde artikelen worden binnen twee werkdagen na ontvangst in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verwerkt na ontvangst van betaling van de door ons opgegeven kosten.

6.2 Indien artikelen, onverhoopt niet te leveren of te verzenden zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. Ook de koper heeft de mogelijkheid om de bestelling te annuleren binnen deze twee werkdagen.

7.0 Annuleren door koper

Een koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren van welk product dan ook. Cars & Parts Ruurlo gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert als hij het heeft ontvangen, en waar nodig deze verzekerd verstuurt. Franco en rembourszendingen worden door ons nimmer geaccepteerd.

8.0 AANSPRAKELIJKHEID

8.1 Cars & Parts Ruurlo is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of aan gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.

9.0 PRIVACY

9.1 Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door ons gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties – douane formaliteiten – belastingen – overdrachten via een notaris.

10 COPYRIGHT

10.1 Alle afbeeldingen op deze website zijn copyright van de deze organisatie.