Dagbesteding bij Cars en Parts

Cars & Parts Ruurlo bied hobbyisten – kunstenaars – en organisaties voor dagbesteding kleinschalige werkruimtes aan. Dit tegen betaalbare tarieven. (Ervaren en deskundige begeleiders op ambachtelijk niveau zijn bij ons aanwezig – MBO 4 maatschappelijke zorg).

Voor contact : cp.dagbesteding@gmail.com of bel 0573-491342 – mob  0618710575

Wat kan er bij ons allemaal

Ruimte huren voor dagbesteding.

De ruimtes die wij verhuren zijn ook uitermate geschikt voor dagbesteding van jongeren en of volwassen met en zonder beperking. Ons specialisaties zijn creativiteit/mozaïekautomotive houtbewerking waaronder het (maken van aanverwante artikelen voor bijen kasten) – fiets – scooter reparatie en computer hulp. Ook het leren bespelen van bepaalde muziek instrumenten is bij ons mogelijk.

Bijna alle gereedschappen – apparatuur voor de diverse takken van sport zijn hier voorhanden. Staat jou behoefte er niet bij! informeer dan eerst bij ons via onderstaande contactgegevens of we het niet toevallig in huis hebben. Eigen producten of gereedschappen mogen ook worden mee genomen.

De prijzen voor het huren van de ruimte voor dagbesteding zijn per persoon 49,50 per dagdeel. Dit is inclusief gebruik machines en gereedschap en exclusief btw en de verbruikte materialen van producten die door de client willen worden meegenomen. (dit is exclusief kosten begeleider a 45.– euro per uur exclusief btw) De groepsgrote kan variëren van 6 tot 20 personen afhankelijk om welke ruimte met welke functies het gaat. (Tenzij de RIVM richtlijnen het op dat moment  anders voorschrijven).

Heb je zelf een idee informeer dan eerst of we het in huis hebben, wat in veel gevallen het geval zal zijn.

Indien gewenst kunnen de producten die worden gemaakt of gerepareerd via onze websites weer worden verkocht of weggegeven. Zo staan er bij ons ook computers en een TV met Chromecast voor vrij gebruik van internet en is er vrije Wifi verbinding aanwezig.

Klik hier voor onze dagbestedingswinkel

voor meer opties en mogelijkheden klik hier 

Voor optie 2 klik hier

Enkele afbeeldingen van de ruimtes en mogelijkheden

Contact

Bezoekers adres Cars & Parts Ruurlo

Bleumkeskamp 5 7261 AS Ruurlo en (openingstijden alleen op afspraak via onderstaande gegevens)

Voor contact cp.dagbesteding@gmail.com of bel 0573-491342 – mob 0618710575