DHZ Werkplaats

DHZ Werkplaats Cars en Parts

DHZ Werkplaats Cars en Parts

Een Doe Het Zelf werkplaats (DHZ) met alleen één poets hefbrug tot maximaal 2500 kg. En een werkhoogte van maximaal 1 meter. Je huurt bij Cars & Parts Ruurlo een ruimte (+/- 60 m2). Dit inclusief het gebruik van de opdat moment aanwezige gereedschap. Kosten per uur zijn 12,40 euro of per dagdeel (4 uur) voor 49,59 euro. (exclusief btw) Bij het aanvragen van een werkplek, altijd – datum – tijd en werkzaamheden aangeven. Ook laat je weten welke speciale gereedschappen je nodig denkt te hebben. Wij hebben veel gereedschap op het gebied van automotive. DHZ werkplaats cars en parts is uitgerust met onder anderen een compressor met lucht gereedschap. Een CO2 lasapparaat. (Lassen aan voertuigen – carrosserie doen we niet, ook tectyleren met luchtdruk staan we niet toe). Alle gebruikte materialen als bouten en moeren enz. Worden apart belast en alle prijzen zijn exclusief btw. En exclusief af te voeren restmaterialen Er is ook een kleine kantine (Mancave) aanwezig voor de benodigde pauzes.

DHZ werkplaats cars en parts met ervaren monteurs probeer het vrijblijvend uit.

Een paar zaken die we niet hebben zijn:

Wij hebben op dit moment nog geen remmen testbank – viergastester – roetmeter – banden monteer / demonteer en ballanseer apparaat.

Dus het is een DHZ werkplaats met beperkingen voor kleine klusjes.

DHZ werkplaats cars en parts
DHZ werkplaats cars en parts

Wat wij wel als extra’s kunnen aanbieden zijn verschillende creatieve ruimte voor zowel mannen als vrouwen.

Dagbesteding – Cars en Parts

Cars & Parts Ruurlo bied hobbyisten – kunstenaars – en organisaties voor dagbesteding kleinschalige werkruimtes aan. Dit tegen betaalbare tarieven. (Ervaren en deskundige begeleiders op ambachtelijk niveau zijn bij ons aanwezig – MBO 4 maatschappelijke zorg).

Voor contact : cp.dagbesteding@gmail.com of bel 0573-491342 – mob  0618710575

Wat kan er bij ons allemaal

Ruimte huren voor dagbesteding zie ook DHZ werkplaats cars en parts

De ruimtes die wij verhuren zijn ook uitermate geschikt voor dagbesteding van jongeren en of volwassen met en zonder beperking. Ons specialisme is creativiteit – automotive – houtbewerking – fiets – scooter reparatie en computer hulp. Ook het leren bespelen van bepaalde muziek instrumenten is bij ons mogelijk. Bijna alle gereedschappen – apparatuur voor de diverse takken van sport zijn hier voorhanden. Staat jou behoefte er niet bij! informeer dan eerst bij ons via onderstaande contactgegevens of we het niet toevallig in huis hebben. Eigen producten of gereedschappen mogen ook worden mee genomen.

De prijzen voor het huren van de ruimte voor dagbesteding zijn inclusief gereedschap en begeleiding op ambachtelijk niveau. Kosten zijn per persoon 49,50 per dagdeel. Dit is exclusief btw en de verbruikte materialen.  De groepsgrote kan varieren van 6 tot 20 personen afhankelijk om welke ruimte met welke functies het gaat. (Tenzij de RIVM richtlijnen het op dat moment  anders voorschrijft).

Heb je zelf een idee informeer dan eerst of we het in huis hebben, wat in veel gevallen het geval zal zijn.

Indien gewenst kunnen de producten die worden gemaakt of gerepareerd via onze websites weer worden verkocht of weggegeven. Zo staan er bij ons ook computers voor vrij gebruik van internet en is er vrije Wifi verbinding aanwezig.

Klik hier voor onze dagbestedingswinkel

De ruimtes worden tijdens de koude dagen verwarmt middels gas en of hout gestookte kachels.

zie ook onze pagina dagbesteding

Voor contact info@autoexporthulp.nl  

Welke  doelgroepen kunnen er nog meer gebruikt maken van DHZ werkplaats cars en parts 

Wij stellen deze ruimtes beschikbaar voor hobbyisten die interesse hebben  in oude ambachten. Zoals het houden van bijen en het zelf maken van Mede (honingwijn) of water/melk kefir – likeur en bier. Zelfs het verwerken van eigen verbouwde tabak voor de Imkers pijp.

Een bijen zwerf melden in of rond uw woning in de omgeving van Ruurlo – voor verwijdering kunt u contact opnemen met 0618710575 En wij proberen dit dan zo snel mogelijk voor u te regelen.

Ook staan we open voor nieuwe ideeën en zullen we gezamenlijk kijken of we deze kunnen inpassen bij lopende activiteiten. (Ook verkopen wij water kefir korrels – alleen bij overschot)(10,–)

Doelgroepen

De ruimtes worden ook geregeld  gebruikt door een groepje enthousiaste natuur liefhebbers ook wel jager genoemd. Die een oude traditie als zijnde het blazen op een jachthoorn hier met elkaar bijscholen en op pijl houden. Het blazen op een jachthoorn is zinskort in diverse landen opgenomen in de lijst van UNESCO onder Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Net als enkele mensen die het bespelen van het wel bekende oude instrument de mondharmonica, niet thuis kunnen beoefenen, komen ook zij geregeld op onze locatie om een deuntje blazen.

Particulieren.

Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor kleine las en slijpwerkzaamheden aan metalenvoorwerpen. Dit wordt dan in overleg met u uitgevoerd in samenwerking met één van onze vrijwilligers die jaren ervaring heeft op dit gebied. Dit alles alleen op afspraak via onderstaande contactgegevens.

Zitten je schoenen net niet lekker dan kun je die bij ons laten oprekken op een machine van 100 jaar oud met speciale hulpstukken voor extreme drukplekken ook nieuwe moderne oprekmachines hebben we voorhanden.

Tevens bieden wij jonge ondernemers die een eigenbedrijf willen beginnen. En wel in de auto mobiel branche – industrie voor zowel inkoop tot verkoop en van loop tot sloop de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in onze DHZ werkplaats cars en parts om te zien hoe dit alles in zijn werk gaat.

Daar naast hebben wij af en toe stageplaatsen (vakantiebaantjes) beschikbaar in het buitenland en wel voornamelijk in Ghana West Afrika. Alleen in verband met Covid 19 op dit moment helaas even niet. 

DHZ werkplaats cars en parts met ervaren monteurs probeer het vrijblijvend uit.

Voor Contact  0618710575

zie ook onze webwinkel en klik hier