Prijzen Export Hulp

Prijzen exportdocumenten: indien u alle documenten compleet heeft!

Prijzen exportdocumenten en diensten:
 1. Exportdocument voor voertuig naar diverse landen kosten.
  RDW kosten 10,95 euro exclusief dienstverlening. (24.05)= totaal 35,–
 2.  Transportverzekering (Groene kaart) personen auto voor 15 dagen +kentekenplaat. 72,00 euro exclusief dienstverlening. (43) = totaal 115,– Overige voertuigen op aanvraag. De verzekeraar kan een ID check verlangen iets wat maximaal 2 uur in beslag kan nemen.
 3. COC  = voertuig gegevens.    Type goedkeuring 50,– inclusief btw en dienstverlening.
 4. Totaal pakket export + verzekering + COC = totaal 200,–
 5. Alleen losse nummer platen 10,– per stuk
 6. Maken van een Duitse brief  voor export binnen Europa voor terugvragen. BPM: 175,00 euro exclusief dienstverlening en Btw.  (50) = Totaal 225,–
 7. Een export terug draaien kan alleen als wij dit binnen 14 dagen kunnen melden bij de RDW. En de kosten zijn dan 75,– euro. In alle andere gevallen moet het voertuig opnieuw worden ingevoerd. En bij de RDW ter keuring worden aangeboden en zijn de kosten die de RDW berekend voor uw rekening.
 8. Wanneer u 6 of meer documenten tegelijk aan bied hebben wij op aanvraag een staffelkorting voor u.
  Prijs wijzigingen onder voorbehoud:

  Wij maken 24/7 exportdocumenten maar alleen op afspraak en binnen een afgesproken tijdslimiet, het maken van een afspraak kan telefonische via – bel 0031(0)618710575 (Voor het maken van documenten buiten kantooruren bereken wij een toeslag)

  Duitse brief

  Per 1 maart 2021 gaat de Belastingdienst strenger toezicht houden op de exportmarkt voor motorvoertuigen. Voor de teruggaaf van bpm moet het voertuig worden overgebracht naar het land waar de EU-registratie plaatsvindt, een andere EU-lidstaat of EER – land. Het motorrijtuig moet in dat land zijn geregistreerd.

  Daarom past de Belastingdienst het formulier ‘Teruggaaf bpm wegens export van een in Nederland geregistreerd motorrijtuig’ per 1 maart 2021 aan. U geeft in het nieuwe formulier aan naar welk land en op welke datum het motorrijtuig is overgebracht. Is dit niet hetzelfde land als waar het motorrijtuig ook is ingeschreven, dan krijgt u geen teruggaaf.

  Deze wijzigingen hebben gevolgen voor het aanvragen voor bijvoorbeeld een duurzame EU registratie in Duitsland. Uw voertuig moet zich namelijk in Duitsland bevinden.

  Wat verandert er?

  Per 1 maart 2021 kan bijvoorbeeld een Duitse registratie pas worden aangevraagd als uw voertuig naar onze compound in Weeze, Duitsland is gebracht. Is uw voertuig eenmaal in Weeze, pas dan kunnen wij de Duitse registratie in behandeling nemen.

  Op het moment dat de aanvraag is goedgekeurd en de Duitse registratie beschikbaar is, krijgt u bericht van ons.

  Hoe krijg ik mijn voertuig in Weeze, Duitsland?

  Met onze transportservice kunnen wij u dit uit handen nemen. Wij verzorgen het transport van het voertuig en de documenten vanaf uw locatie naar onze compound in Duitsland tegen een scherpe vergoeding. Zo heeft u daar geen omkijken naar. U kunt uw voertuig ook zelf naar Weeze transporteren.

  Wat zijn de transportkosten naar Weeze, Duitsland?

  Een transport vanuit Nederland naar Weeze, Duitsland kost tussen de €70,- en €90,- euro, afhankelijk vanaf welke locatie het voertuig moet worden opgehaald. Voor een compleet overzicht van de tarieven voor transport van Nederland naar Weeze, zie hieronder.

  Voor de aanvraag van een Duitse brief gelden de volgende voorwaarden.

  • Het originele kentekenbewijs deel II (bewijs van uitvoer door de RDW) moet aanwezig zijn.
  • De originele kentekencard of deel IA (oud papieren kentekenbewijs) moet aanwezig zijn.
  • De Europese Type Goedkeuring (ETG) of de originele COC moet aanwezig zijn.
  • Het voertuig moet een geldige APK hebben van minimaal 7 dagen vanaf het moment dat alle benodigde documenten bij ons zijn aangeleverd.
  • Bij benzine en benzine–hybride auto’s tussen de 3 en 4 jaar oud moet een origineel APK-rapport aanwezig te zijn. Deze voertuigen moeten dus (vanwege Duitse regelgeving) al gekeurd worden voordat ze 4 jaar oud zijn.

  Uitzonderingen

  • Voor voertuigen jonger dan 6 maanden dient er een aparte BTW – verklaring te worden getekend. Deze is op te vragen bij de VWE.
  • Voor voertuigen zonder ETG-nummer (zowel op kenteken card als op het voertuig zelf) is een Duitse brief niet mogelijk.
  • Overige diensten: (Factuurverklaring EUR.1  35,–) (EAD Douanedocument 45,–)  (eventuele verzendkosten DHL 20,– euro) (exclusief dienstverlening).
  • één  kentekenplaat met plakletters.                                                        10,– euro exclusief dienstverlening. (code – 0010)

  Kosten dienstverlening is afhankelijk van het aantal documenten die we moeten maken. Bij vijf of meer documenten voor één en de zelfde exporteur op het zelfde moment zijn staffelkortingen bespreekbaar.

  Buiten kantoortijden vragen wij een toeslag die afhankelijk is van het type handeling en het tijdstip van de handeling..

  Het verzenden van douane documenten en factuur verklaringen via DHL neemt altijd minimaal twee dagen wachttijd in beslag.

  Covid 19 Regelementen

  Covid 19 regels voor export balie 1) Hier zijn de RIVM maatregels van toepassing. 2) Alleen bezoek op afspraak – bel 0031(0)618710575. 3) Niet meer dan met 2 personen gelijktijdig binnen.

  Covid 19 rules for export counter. 1) The RIVM measures apply here. 2) Visit by appointment only-call 0031 (0) 618 710 575. 3) No more than 2 people inside at the same time.

  Covid 19 Regeln für den Besuch Exportbüros. 1) Hier gelten die RIVM-Maßnahmen. 2) Besuch nur nach an rufen 0031 (0) 618710575 3) Nicht mehr als 2 Personen gleichzeitig drinnen.

  (Whats App verzoeken via 0618710575 kunnen wij helaas niet beantwoorden). zie ook onze RIVM maatregelen

  Voor meer informatie kunt u mailen:

  info@autoexporthulp.nl of bel 00(0)618710575

  prijzen export diensten
  prijzen export diensten

  Zo werkt Auto Export Hulp

  Cars & Parts Ruurlo helpt u verder als u een voertuig wilt exporteren.

  De voordelen:

  Zo werkt auto export hulp: Bij het door ons laten exporteren van een auto – caravan – motorfiets – vrachtauto of aanhanger krijgt u van ons een RDW erkend vrijwaringsbewijs. (Zie onze RDW-erkenningen nr. 69614) Dit kunnen wij voor u via de moderne digitale weg bij ons op locatie voor u maken, op verzoek ook in de avonduren.

  Wat bieden wij zoal:

  1)  Exportdocumenten voor voertuigen voor aanmelden in het buitenland.

  2) Verzekeringen voor transport over de weg ook in het buitenland.

  3) Export kentekenplaten voor voertuigen.

  4) Ook kunnen we voor u op verzoek een Duits brief aanvragen.

  5) COC-verklaring (voertuig identificatie document).

  6) Eventuele douanedocumenten.

  Eventuele aanvraag voor teruggave van BPM en BTW moet u zelf regelen met uw belastingdienst. Daarvoor dient u wel eerst een kopie te hebben van de officiële inschrijving van het voertuig en wel uit het land waar het voertuig naar toe is geëxporteerd.

  Wat moet u meenemen om te kunnen exporteren:

  1) Het gehele papieren kentekenbewijs deel 1 – 2 en 3 c.q. overschrijvingsbewijs.

  2) Of een kenteken – cart met de bijbehorende 4 en 5 cijfer ge document nummers.

  3) Voor bedrijven is een tijdelijk document ook afdoende. (behoudens wanneer de koper ook een kenteken cart op papierenkenteken eist)

  4) Alle nummerborden van het voertuig.

  5) Exacte actuele km stand van het voertuig.

  6) Een ID kaart of paspoort van diegene die het voertuig exporteer. Een  Rijbewijs mag ook indien de exporteur een Nederlands rijbewijs bezit.

  Voor de aanvraag van een Duitse brief gelden de volgende voorwaarden:

  Het originele kentekenbewijs deel II (bewijs van uitvoer door de RDW) moet aanwezig zijn

  De originele kentekencard of deel IA (oud papieren kentekenbewijs) moet aanwezig zijn

  De Europese Type Goedkeuring (ETG) of de originele COC moet aanwezig zijn

  Het voertuig moet een geldige APK hebben: minimaal 7 dagen vanaf het moment dat alle benodigde documenten bij ons zijn aangeleverd.

  Bij benzine en benzine–hybride auto’s tussen de 3 en 4 jaar oud moet een origineel APK-rapport aanwezig te zijn. Deze voertuigen moeten dus (vanwege Duitse regelgeving) al gekeurd worden voordat ze 4 jaar oud zijn.

  Deze Duitse-brief is allen voor export binnen EU landen.

  Uitzonderingen:

  Voorvoertuigen jonger dan 6 maanden dient er een aparte BTW – verklaring te worden getekend. Deze is op te vragen bij VWE.

  Voor voertuigen zonder ETG-nummer (zowel op kentekencard als op het voertuig zelf) is een Duitse brief niet mogelijk.

  Bij het verzekeren voor het rijden over de openbare weg in binnen – buitenland dient het voertuig nog minimaal een geldige APK te hebben van 16 dagen.

  Geen zorgen over morgen wij regel het voor u alleen stellen wij ons niet verantwoordelijk voor technische storingen op het internet of in welk vorm dan ook tijdens het melden van voertuigen.

  Voor tarieven klik hier of bel 0031(0)618710575 – mail: info@autoexporthulp.nl

  Covid 19 regels voor export balie 1) Hier zijn de RIVM maatregels van toepassing. 2) Alleen bezoek op afspraak – bel 0031(0)618710575. 3) Niet meer dan met 2 personen gelijktijdig binnen.

  Covid 19 rules for export counter. 1) The RIVM measures apply here. 2) Visit by appointment only-call 0031 (0) 618 710 575. 3) No more than 2 people inside at the same time.

  Covid 19 Regeln für den Besuch Exportbüros. 1) Hier gelten die RIVM-Maßnahmen. 2) Besuch nur nach an rufen 0031 (0) 618710575 3) Nicht mehr als 2 Personen gleichzeitig drinnen.

  (Whats App verzoeken via 0618710575 kunnen wij helaas niet beantwoorden). zie ook maatregelen RIVM

Voor meer informatie kunt u mailen:

autoexporthulp@gmail.com  of bel 00(0)618710575

prijzen export diensten