Sitemap naar diverse handige links

Sitemap naar diverse handige links van automotive sites

Auto Export Hulp (C&P)

Prijzen Export Hulp

Contact Auto Export Hulp

Other languages (C&P)

Contact Auto Export Hulp

Voorwaarden C&P

Hoe werkt Auto Export Hulp

Hier vind u diverse links naar de verschillende pagina’s van onze site. Maar ook van diverse andere automotive gerelateerde websites. Waar wij mee samenwerken en of veel gebruik van maken.

VWE (Vestiging Woldwide Exporters)

RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer)

FINNIK (Check hier uw voertuig digitaal)

MARKTPLAATS (Betaald adverteren voertuigen)

MARKTNET (Gratis adverteren voertuigen)

sitemap
sitemap

Overige informatie

Auto export hulp

Auto Export Hulp is een VWE – RDW erkende organisatie voor het vrijwaren – transporteren en exporteren van voertuigen. Dit doen wij ook voor derden inclusief het afsluiten van een eventuele transportverzekering voor het rijden met deze voertuigen over de openbare weg. Dit alles in zowel binnen als buitenland (bij het verzekeren en rijden over de weg dient het voertuig nog minimaal 16 dagen APK te hebben)  Ook kunnen wij voor derden een auto in consignatie verkopen. De kosten voor het maken van een eventuele exportdocument zullen dan worden verwerkt in de afgesproken consignatie vergoeding.

Moet een voertuig voor verkoop voor export of transport nog worden nagekeken of schoongemaakt dan kan dat ook bij Cars & Parts (tegen zeer betaalbare tarieven) Is het voertuig niet meer geschikt voor APK of export dan kunnen wij bij hem voor u bij  DHZ Demontage zorgvuldig – vakkundig  en milieu verantwoord laten demonteren en afvoeren.