Winkel Dagbesteding

In onze winkel vindt u producten die door mij zelf en of cliënten van de dagbesteding zijn gemaakt. De prijzen worden dan ook bepaald door de persoon die het heeft gemaakt. Wij zorgen alleen voor de afhandeling bij het ophalen – verzenden en de betaling van het artikel. Voor een afspraak van het huren van ons Atelier of vergaderruimte kunt u een afspraak maken via 0031(0)618710575 of via mail info@autoexporthulp.nl Wilt u ook ruimte huren voor één door jou zelf te organiseren workshop of gewoon lekker je ding te doen zonder gestoord te worden neem dan contact op via voorheen genoemde mogelijkheden.

Dagbesteding bij Cars en Parts

Cars & Parts Ruurlo bied hobbyisten – kunstenaars – en organisaties voor dagbesteding kleinschalige werkruimtes aan. Dit tegen betaalbare tarieven. (begeleiding op ambachtelijk niveau is bij ons voorhanden). Professionele begeleiders voor de cliënten – dagbesteding moet u zelf regelen – verzorgen.

Voor contact: info@autoexporthulp.nl of bel 0618710575

Winkel Dagbesteding

Ruimte huren voor dagbesteding.

De ruimtes die wij verhuren zijn ook uitermate geschikt voor dagbesteding van jongeren en of volwassen met en zonder beperking. Ons specialisme is creativiteit – automotive – houtbewerking – fiets – scooter reparatie en computer hulp. Ook het leren bespelen van bepaalde muziek instrumenten is bij ons mogelijk. Bijna alle gereedschappen – apparatuur voor de diverse takken van sport zijn hier voorhanden. Staat jou behoefte er niet bij! informeer dan eerst bij ons via onderstaande contactgegevens of we het niet toevallig in huis hebben. Eigen producten of gereedschappen mogen ook worden mee genomen.

De prijzen voor het huren van de ruimte voor dagbesteding zijn inclusief gereedschap en begeleiding op ambachtelijk niveau. Kosten zijn per persoon 49,50 per dagdeel. Dit is exclusief btw en de gebruikte materialen.  De maximale groepsgrote is momenteel 6 personen afhankelijk om welke ruimte met welke functies het gaat. (Tenzij de RIVM richtlijnen het op dat moment  anders voorschrijft).

Heb je zelf een idee informeer dan eerst of we het in huis hebben, wat in veel gevallen het geval zal zijn.

Indien gewenst kunnen de producten die worden gemaakt of gerepareerd via onze websites weer worden verkocht of weggegeven. Zo staan er bij ons ook computers voor vrij gebruik van internet en is er vrije Wifi verbinding aanwezig.

Klik hier voor onze dagbestedingswinkel