Onze afdeling verhuur

Wat verhuren wij zoal:

Onkruid borstel machine huren

Wij verhuren een onkruidborstelmachine  voor onkruid verwijderen op diverse soorten straatwerk.

Deze machine kan ingehuurd worden inclusief de man die hem bedient voor 50,– euro per uur.

Dit is exclusief eventuele voorrijkosten buiten het werkgebied (Ruurlo) en slijtage van de borstels.

Ook hebben wij speciale kunststofborstels om te gebruiken bij iets wat mooier sierstraatwerk.

Het opvegen en afvoeren van het verwijderde onkruid is voor rekening van de opdrachtgever.

De te bewerken locatie – oppervlakte moet zo goedmogelijk vrij zijn van verplaatsbare obstakels.

Ons minimale tarief is 30 minuten ook als het maar 10 minuten werk is.

De machine is voorzien van een 360 graden beschermkap voor eventueel opspattend afval.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Voor contact klik hier

Onkruidborstelmachine

Ariens onkruidborstelmachine
Onkruidborstelmachine

Voertuigen klein – middelgroot of groot huren.

Ook verhuren wij gebruikte voertuigen als zijnde: 1) Personenauto’s – klein – middelgroot – groot. 2) Bedrijfswagens klein – middelgroot – groot. Dit alles onder voorbehoud – indien op dat moment beschikbaar.

prijzen op aanvraag en variërend van 10,– tot 55,– euro per dag. Voorwaarden zijn minimaal huur van 30 dagen en dat het voertuig gedurende de huur periode op uw naam gesteld word zodat de verzekeringen van voertuig en wegenbelastingverplichtingen via uw persoonlijke titel wordt geregistreerd en geïncasseerd.

Voor contact klik hier

Werk – vergader of hobbyruimte huren.

Wij stellen onze ruimtes beschikbaar voor hobbyisten die interesse hebben  in oude ambachten. Zoals het zelf maken van water/melk kefir – wijn – likeur en bier. Zelfs het verwerken van eigen verbouwde tabak voor sigaretten – sigaren of pruimtabak. Ook staan we open voor nieuwe ideeën en zullen we gezamenlijk kijken of we deze kunnen inpassen bij lopende activiteiten. (Ook verkopen wij water kefir korrels – alleen bij overschot)(10,–)

De ruimtes worden ook geregeld  gebruikt door een groepje enthousiaste natuur liefhebbers ook wel jager genoemd. Die een oude traditie als zijnde het blazen op een jachthoorn hier met elkaar bijscholen en op pijl houden. Het blazen op een jachthoorn is zinskort in diverse landen opgenomen in de lijst van UNESCO onder Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Net als enkele mensen die het bespelen van het wel bekende oude instrument de mondharmonica, niet thuis kunnen beoefenen, komen ook zij geregeld op onze locatie om een deuntje blazen.

Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor kleine en lichte las en slijpwerkzaamheden aan metalenvoorwerpen. Ook hebben wij veel gereedschap op het gebied van automotive waar men tegen een geringe vergoeding gebruik van kan maken. Dit wordt dan in overleg met u uitgevoerd in samenwerking met één van onze vrijwilligers die jaren ervaring heeft op dit gebied. Dit alles alleen op afspraak via onderstaande contactgegevens.

De prijzen voor het huren van de creative ruimte inclusief gereedschap is 49,50 per dagdeel of  12,40 per uur exclusief btw.  De maximale groepsgrote is wat ons betreft 12 personen per ruimte van 60 m2.

 

zie ook de RIVM richtlijnen

Voor Contact  0618710575

Kijk ook op www.ateljee-doemee.nl voor een leuke hobby of klik hier

Ateljee doe mee
Voor een creatieve uitspatting bezoek Ateljee Doe Mee

voor contact klik hier