Onze afdeling verhuur

Wat verhuren wij zoal:

Onkruid borstel machine huren

Wij verhuren een onkruidborstelmachine  voor onkruid verwijderen op diverse soorten straatwerk.

Deze machine kan ingehuurd worden inclusief de man die hem bedient voor 50,– euro per uur.

Dit is exclusief eventuele voorrijkosten buiten het werkgebied (Ruurlo) en slijtage van de borstels.

Ook hebben wij speciale kunststofborstels om te gebruiken bij iets wat mooier sierstraatwerk.

Het opvegen en afvoeren van het verwijderde onkruid is voor rekening van de opdrachtgever.

De te bewerken locatie – oppervlakte moet zo goedmogelijk vrij zijn van verplaatsbare obstakels.

Ons minimale tarief is 30 minuten ook als het maar 10 minuten werk is.

De machine is voorzien van een 360 graden beschermkap voor eventueel opspattend afval.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Voor contact klik hier

Onkruidborstelmachine

Ariens onkruidborstelmachine
Onkruidborstelmachine

Ruimte huren voor dagbesteding.

Cars & Parts Ruurlo en bied hobbyisten – kunstenaars – en organisaties voor dagbesteding kleinschalige werkruimtes aan tegen betaalbare tarieven. (begeleiding op ambachtelijk niveau is bij ons voorhanden – professionele begeleiders voor de cliënten – dagbesteding moet u zelf regelen – verzorgen.

De ruimtes die wij verhuren zijn ook uitermate geschikt voor dagbesteding van jongeren en of volwassen met en zonder beperking die iets met creativiteit of automotive hebben. Bijna alle gereedschappen voor beide takken van sport zijn hier voor aanwezig.

De prijzen voor het huren van de ruimte voor dagbesteding zijn inclusief gereedschap per persoon 49,50 per dagdeel exclusief btw.  De maximale groepsgrote varieert momenteel van 1 tot 6 personen afhankelijk om welke ruimte met welke functies het gaat. (Tenzij de RIVM richtlijnen het op dat moment  anders voorschrijft).   .

Voor contact: autoexporthulp@gmail.com of bel 0618710575

Klik hier voor  onze pagina dagbesteding

Hobby ruimte huren.

Wij stellen onze ruimtes beschikbaar voor hobbyisten die interesse hebben  in oude ambachten. Zoals het houden van Bijen en het zelf maken van Mede (honingwijn) of likeuren en waterkefir,

Zelfs het verwerken van eigen verbouwde tabak voor de Imkerspijp.

 

Een bijen zwerf melden in of rond uw woning in de omgeving van Ruurlo – voor verwijdering kunt u contact opnemen met 0618710575 En wij proberen dit dan zo snel mogelijk voor u te regelen.

Ook staan we open voor nieuwe ideeën en zullen we gezamenlijk kijken of we deze kunnen inpassen bij lopende activiteiten.

 

De ruimtes worden ook geregeld  gebruikt door een groepje enthousiaste natuur liefhebbers ook wel jager genoemd. Die een oude traditie als zijnde het blazen op een jachthoorn hier met elkaar bijscholen en op pijl houden. De Wolverszomp Jachthoornblazers. Het blazen op een jachthoorn is zinskort in diverse landen opgenomen in de lijst van UNESCO onder Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Net als enkele mensen die het bespelen van het wel bekende oude instrument de mondharmonica, niet thuis kunnen beoefenen, komen ook zij geregeld op onze locatie om een deuntje blazen.

Hulp bij kleine klusjes.

Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor kleine en lichte las en slijpwerkzaamheden aan metalenvoorwerpen (behoudens aan voertuigen). Wel hebben wij veel gereedschap op het gebied van automotive waar men wel gebruik van kan maken bij het sleutelen aan eventuele voertuigen. Dit wordt dan in overleg met u uitgevoerd in samenwerking met één van onze vrijwilligers die jaren ervaring heeft op dit gebied.

Zijn je schoenen een halve maat te klein dan kun je ie bij ons zelf onder begeleiding oprekken.

Dit alles alleen op afspraak via onderstaande contactgegevens.

zie ook de RIVM richtlijnen

Voor Contact  0618710575

Ateljee doe mee
Voor een creatieve uitspatting .

voor contact klik hier